Futurama   Planet Express Employee Lounge
The Futurama Message Board

Design and Support by Can't get enough Futurama
Help Search Futurama chat Login Register

PEEL - The Futurama Message Board    The Wish Void    PEEL2 - After the move: Questions, suggestions and rants « previous next »
 Topic locked! 
Author Topic: PEEL2 - After the move: Questions, suggestions and rants  (Read 18955 times)
Pages: 1 [2] 3 Print
winna

Avatar Czar
DOOP Secretary
*
« Reply #40 on: 08-31-2008 05:47 »

Yes, he planned for one piece of merchandise to be able to display it perfectly.
[-mArc-]

Administrator
Liquid Emperor
**
« Reply #41 on: 08-31-2008 05:51 »

It recognizes some mobile phone browsers and gives them a different layout. Not sure what the iPhone does. The link to the "lofi" version is http://www.peelified.com/?wap2
Margarita

Space Pope
****
« Reply #42 on: 08-31-2008 20:14 »

i lost over 500 posts! frown i guess they are all from 2002-2003. i've been here for too long O_O
homerjaysimpson

Space Pope
****
« Reply #43 on: 09-02-2008 05:45 »

At least you didn't lose 3000 posts like I did. frown


Hard work doing nothings is long gone. frown
Gopher

Fallback Guy
Space Pope
****
« Reply #44 on: 09-02-2008 18:20 »

the mobile version is a text-only for more limited mobile devices than your iphone, weiner.
Slackit02

Urban Legend
***
« Reply #45 on: 09-08-2008 22:12 »

Not sure what this means.  The line between two threads is missing.


[-mArc-]

Administrator
Liquid Emperor
**
« Reply #46 on: 09-08-2008 22:32 »
« Last Edit on: 09-08-2008 22:35 »

Don't see this happening in either Firefox 2 nor in IE5.5/6/7. What browser do you use?
Slackit02

Urban Legend
***
« Reply #47 on: 09-09-2008 03:36 »
« Last Edit on: 09-09-2008 03:41 »

 The newest firefox.  This is the first time I have seen it happen, and I have had the same version since peel2 went nonbeta.

Edit: Just checked offtopic, and the same thing happens in the same place, it is now just different threads.  Now its happening in two spots. 

winna

Avatar Czar
DOOP Secretary
*
« Reply #48 on: 09-09-2008 05:10 »

It could be a temporal anomoly created from the convergence of time and anti-time. eek
winna

Avatar Czar
DOOP Secretary
*
« Reply #49 on: 09-09-2008 06:52 »

Any possibility to removing the java link when you click inside the cell that contains the thread name in the individual forum views? 

I like how the cells light up, but the link itself seems superfluous since the thread's title is a link to the first page of the thread, as is the page 1 link.... furthermore, now that we have the new NEW link, I have a couple of times accidentally clicked on the cell instead of the NEW icon and been transported to the first page of the thread instead of the first new post as I intended.

Just an idea...
[-mArc-]

Administrator
Liquid Emperor
**
« Reply #50 on: 09-09-2008 06:56 »
« Last Edit on: 09-09-2008 08:10 »

Or I could just remove the link from the "new" icon since the arrow on the right does the same.

Regarding FF3: Looks like a bug to me that's not our fault. Not sure if I can do anything about it. I will check if my FF3 does the same. Update: Checked using FF3.0.1 and didn't see this happening anywhere... Maybe some add-on of yours yours? Can't do anything if I can't reproduce it...
chay´s head

Space Pope
****
« Reply #51 on: 09-09-2008 12:56 »

Are you maybe just zoomed out a bit Amy?

I get this when i go to 80% in opera:
Archonix

Space Pope
****
« Reply #52 on: 09-09-2008 12:58 »

I've seen glitches like this happen before in FF and IE. Try scrolling up and down a bit, sometimes the borders are erased and not rendered properly when they're scrolled up from off-screen. There isn't always a solution.
Slackit02

Urban Legend
***
« Reply #53 on: 09-09-2008 21:03 »

Chay wins.
chay´s head

Space Pope
****
« Reply #54 on: 09-11-2008 02:41 »

Yay!
totalnerduk

DOOP Ubersecretary
**
« Reply #55 on: 09-16-2008 22:51 »

Everybody should just use Internet Explorer. PEEL 2 works fine for me on IE 7.
Ben

Space Pope
****
« Reply #56 on: 09-17-2008 13:57 »

I'm sure you derive some sort of sadistic glee from recommending that people inflict Internet Explorer upon themselves.
Ralph Snart

Agent Provocateur
Near Death Star Inhabitant
DOOP Secretary
*
« Reply #57 on: 09-17-2008 19:37 »

Ben, there's something worse than IE.

Windows Vista.  A smoldering piece of shit.  The Devil himself developed this OS.
Ben

Space Pope
****
« Reply #58 on: 09-18-2008 01:04 »

You won't get any argument from me.
Nixorbo

UberMod
DOOP Secretary
*
« Reply #59 on: 09-19-2008 17:06 »

Did we know about long names doing this:

http://www.peelified.com/Futurama-Forum-4/Topic-15947-80-Who_DONT_you_want_back.html
[-mArc-]

Administrator
Liquid Emperor
**
« Reply #60 on: 09-19-2008 19:47 »

Changed that account to use " " instead of underscores (log in is still with underscores).
Gopher

Fallback Guy
Space Pope
****
« Reply #61 on: 09-27-2008 16:31 »

Found a bug!

When your login times out between typing a quick reply and clicking "post" you go to an error screen. The error screen says "you can't post replies here without logging in" and lets you log in. So far so good.

When you actually login, though, you get redirected to another error page, which says "You cannot create new topics in this forum." It says this even if you could create new topics in the current forum, and despite the fact that you were not attempting to create a topic at all.

Very minor, and easily reproduced, just login and set the stay logged in timer to 1 minute.
[-mArc-]

Administrator
Liquid Emperor
**
« Reply #62 on: 09-28-2008 10:06 »

Thanks for the report. I'll keep it in mind once I find time to look into things (might be a while for non-critical bugs).
M0le

Space Pope
****
« Reply #63 on: 09-30-2008 06:13 »

This is a little bit belated, but here was a comic I drew waaay back when PEEL 2.0 was first made. I hope you like how I drew you, mArc! I watched through your windows at night to gain a better understanding of my subject at work and at play. smile

Gopher

Fallback Guy
Space Pope
****
« Reply #64 on: 09-30-2008 20:15 »

m0le: you should've been a writer for murphy brown.
rach_the_tall

Space Pope
****
« Reply #65 on: 10-02-2008 12:08 »

Needs more Desmond Tutu.
Bear

Urban Legend
***
« Reply #66 on: 10-08-2008 14:51 »

Mr Marc,

Do you think that there would be a way to redirect us back to the page we were looking at after logging in? Or at least provide a link back to that page? A la Wikipedia...

Several times I am reading a thread, go to post and realize I'm not logged in. So I click the convenient Login button at the top, but when I'm finished it redirects me back to the home page. It would be nice if I could be taken back to the thread I was reading.

Just a suggestion. Thanks smile
[-mArc-]

Administrator
Liquid Emperor
**
« Reply #67 on: 10-08-2008 17:54 »

That's already how it works if you don't actively stop it from working (e.g. by disabling referrers in your browser)
Bear

Urban Legend
***
« Reply #68 on: 10-08-2008 22:03 »

Really? Interesting...it usually sends me back to the main page. I'll have to look into that...
chay´s head

Space Pope
****
« Reply #69 on: 10-09-2008 02:55 »

Clever ploy there bear, address [-mArc-] as if you were a real person...

Very clever...
Nixorbo

UberMod
DOOP Secretary
*
« Reply #70 on: 10-09-2008 16:11 »

So how come when I click on the "latest post" arrow on the main index page, the "new posts in this forum" notification doesn't change?
Bear

Urban Legend
***
« Reply #71 on: 10-09-2008 18:19 »

Probably because there are other posts you haven't read....they just aren't the "latest."


smile
[-mArc-]

Administrator
Liquid Emperor
**
« Reply #72 on: 10-09-2008 20:36 »

No, that's actually something about PEEL2 I don't like either. I didn't find a quick fix for it yet though...
Gopher

Fallback Guy
Space Pope
****
« Reply #73 on: 10-10-2008 00:36 »

yah, I'd thought about complaining myself on that one (nix's), but decided I'd complained enough for one PEEL. I'll save any more complaints until PEEL 3. laff
hobbitboy

Sir Rank-a-Lot
Urban Legend
***
« Reply #74 on: 10-28-2008 12:44 »

    I could have sworn that
[-mArc-] already posted this but I can't seem to find it anywhere.

How do I get ordered lists in PEEL 2?

The old way used to be...

[list=1 (or A etc.)]
[*] A list item
[*] Another list item
[*] And so on
[*] And so forth...
[/list]

But that doesn't work anymore. (Well, not for ordered lists in any case.)
I thought it had changed to...

[list=decimal (or upper-roman etc.)]
[list][li] A list item   <===<< Ignore the [list] on this line its a [nobbc] bug/glitch  [/li]
[li] Another list item[/li]
[li] And so on[/li]
[li] And so forth...[/li]
[/list]

But I can't seem to find the right thing to put after the '=' in the "[list= ]" tag. Any thoughts anyone?

Don't hate me, Trinity.  I'm just the messenger.
[-mArc-]

Administrator
Liquid Emperor
**
« Reply #75 on: 10-28-2008 18:21 »

I don't really know where that post went...

Anyway
Code:
[list type=decimal]

should work:

  • number 1
  • number 2

other variants that should/might work:

  • none
  • disc
  • circle
  • square
  • decimal
  • decimal-leading-zero
  • lower-roman
  • upper-roman
  • lower-alpha
  • upper-alpha
  • lower-greek
  • lower-latin
  • upper-latin
  • hebrew
  • armenian
  • georgian
  • cjk-ideographic
  • hiragana
  • katakana
  • hiragana-iroha
  • katakana-iroha

hobbitboy

Sir Rank-a-Lot
Urban Legend
***
« Reply #76 on: 10-29-2008 13:52 »

Thanks.


   I don't really know where that post went...


Oh good, I thought I was losing it.

Don't hate me, Trinity.  I'm just the messenger.
Gopher

Fallback Guy
Space Pope
****
« Reply #77 on: 02-11-2009 18:01 »

New bug discovered! Well, sortof...

I accidentally double-clicked the submit button, and was taken directly to the "there was a post made while you typed" warning thingie, with my own post being the new post made.

Incredibly minor, and I doubt it would've gotten past the flood timer if I'd hit submit again withouit noticing the new post was mine, but thought I'd point it out.
totalnerduk

DOOP Ubersecretary
**
« Reply #78 on: 02-12-2009 00:29 »

New bug discovered! Well, sortof...

I accidentally double-clicked the submit button, and was taken directly to the "there was a post made while you typed" warning thingie, with my own post being the new post made.

Incredibly minor, and I doubt it would've gotten past the flood timer if I'd hit submit again withouit noticing the new post was mine, but thought I'd point it out.

I've had that a couple of times. I just assumed it was tnuk-error induced rather than PEEL-induced.
Archonix

Space Pope
****
« Reply #79 on: 02-12-2009 00:42 »

No, that's actually something about PEEL2 I don't like either. I didn't find a quick fix for it yet though...

You need to add the boardseen parameter to the link, on the end before the #anchor. Si you'd have topic=0000.msg00000;boardseen#new

Like that.

Assuming that's what everyone was talking about... smile
Pages: 1 [2] 3 Print 
 Topic locked! 
« previous next »
Jump to:  

Powered by SMF | SMF © 2006, Simple Machines | some icons from famfamfam
Legal Notice & Disclaimer: "Futurama" TM and copyright FOX, its related entities and the Curiosity Company. All rights reserved. Any reproduction, duplication or distribution of these materials in any form is expressly prohibited. As a fan site, this Futurama forum, its operators, and any content on the site relating to "Futurama" are not explicitely authorized by Fox or the Curiosity Company.
Page created in 0.343 seconds with 17 queries.